Živa (2002 - 2013)

O nas


Idejni vodja Žive sem Jasna, diplomirana univerzitetna biologinja in velika ljubiteljica psov (s psi živim od leta 1984) in muc (prva muca se nam je pridružila leta 2007).  Več lahko o meni preberete tukaj >>

Leta 2004 smo v želji, da bi našim psom lahko ponudili čim bolj kakovostno hrano, začeli z uvozom vrhunske hrane ameriške znamke in tako zajadrali v svet hrane in opreme za živali. Z letom 2011 je začela delovati tudi naša spletna trgovinica, kjer lahko najdete široko izbiro visoko kvalitetne hrane za pse in mačke različnih blagovnih znamk, poleg tega pa tudi opremo, igrače, pripomočke za šolanje in še številne druge zanimive izdelke.

Trudimo se, da bi bili v naši ponudbi le najkvalitetnejši izdelki, zato je neutrudno na delu naša ekipa usposobljenih in sposobnih preizkuševalcev. Žal originalne Živine ekipe - mešanka Živa, hrvaški ovčar Grom ter muci Jinx in Fleka - ni več z nami, zato so za delo poprijele nove generacije, ki skupaj z zunanjimi sodelavci skrbijo, da naši kriteriji za uporabnost, funkcionalnost in kvaliteto ostajajo na najvišjem nivoju.

Vedno pa se tudi trudimo popestriti ponudbo z novimi izdelki za hišne živali in njihove ljudi, zato vas vabimo, da spremljate novosti v ponudbi naše spletne trgovine.

V letu 2017 smo končno izpolnili našo veliko željo in skupaj s podjetjem Valgaia d.o.o. pod njihovim imenom Pasji.net odprli trgovinico v Mariboru. Vabljeni, da nas obiščete na Gorkega 35, kjer boste našli vse iz naše spletne ponudbe in še veliko več, o vsem pa se lahko tudi v živo pogovorimo.