Zimski plašč HURTTA Extreme Overall

Hurtta
Od
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Več

Zimski plašč, ki pokrije in ogreje celo telo

Vseh velikosti ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Extreme Overall je oblikovan za izredno hladne razmere, ter daljšo izpostavljenost mrzlemu vremenu, na primer med treningom ali tekmovanji. S svojo vsestransko zaščito, bo nudil toploto vašemu psu tudi v najzahtevnejših pogojih. Edinstvena podloga plaščka odbija toploto, ki jo oddaja telo, ter jo vrača. S tem stimulira krvni obtok, zaradi česar se mišice ne ohladijo tako hitro in s tem preprečuje poškodbe med aktivnostjo.

Vrhnji material je narejen iz vodoodbojnega ter zračnega sloja. Notranjost pa je podložena z gladkim poliestrom ki ne vozlja pasje dlake. Poleg visokega ovratnika, ima plašč vdelano tudi kapuco, ki jo lahko vzdignete in zaščitite pasja ušesa ter glavo. Extreme Overall ščiti vse pomembne mišične skupine, prsni koš, glavo in noge. Spodnji del plašča pokriva tudi abdominalni del, ki je še posebno občutljiv na mraz. Z nastavljivo dolžino hrbta ter širino ovratnika, prsnega dela in pasu se lahko prilagodi psom različnih telesni tipov. Mehak in rahlo raztegljiv material je prijeten za nošenje, ter omogoča popolno svobodo gibanja.

Na hrbtnem delu je tudi odprtina za pripenjanje povodca na oprsnico (velikost 25 ima integrirano oprsnico). Visoko učinkoviti 3M odsevniki pa poskrbijo za varnost vašega psa v slabih svetlobnih pogojih.

Velikosti plaščka ne določajte glede na plaščke drugih proizvajalcev, ki jih vaš pes že ima, saj ima Hurtta zelo specifične mere! Velikost plaščka določimo tako, da izmerimo dolžino hrbta od lopatic sprednjih tac - vihra (ne od ovratnice) do baze repa.