Kopalni plašč za pse Actionfactory DRYUP Cape

Actionfactory
NOVA BARVA
    Rok dobave:
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Več

Plašč za sušenje psa iz bombažnega frotirja

Vseh barv in velikosti ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Dryup kopalni plašč je narejen iz naravnega bombažnega frotirja, ki ne ustvarja statične elektrike. Z inovativnim Dryup plaščem boste vašega psa hitro osušili po sprehodu v dežju, tuširanju ali plavanju – brez kakršnegakoli drgnjenja! Ključna prednost pa je, da bo vaš dom ali avto ostal suh in čist. Poleg vlage, Dryup plašč nase veže tudi umazanijo iz dlake, kar je še posebno priročno po sprehodih in norenju v mokrem vremenu. Po uporabi lahko umazanijo enostavno stresete iz plašča in tako bo vaše stanovanje ali avto ostal čist. Dryup plašč je primeren za uporabo v ogrevanih prostorih, saj je material zračen in se pes v njem ne bo pregrel. Povišani ovratnik skrbi, da se osuši tudi vrat, lahko pa ga tudi uporabite kot kapuco.

Izbira velikosti:

Velikost izberete tako, da izmerite dolžino hrbta od vratu, do korena repa.

VIDEO>>

Če je pes med dvema velikostima, priporočamo izbiro večje.

Nega: Pralno na 30°C – brez mehčalca

Prednosti Bombaža

Bombaž je visoko kvalitetna naravna vlaknina, ki ima pred sintetiko sledeče prednosti:

  • ne ustvarja statičnega električnega naboja ob nošenju (brez prasketanja isker, ko psu slečete plašč)
  • posebno tkanje frotirja poveča uporabno površino in s tem izboljša vpojnost materiala
  • nase veže tudi vlago iz podlanke, in ne samo na vrhnje dlake
  • bombaž shrani vlago v svojih vlaknih in tako drži vlago stran od pasje dlake

 

Navodila za uporabo

Plašč psu nataknete čez glavo, ga potegnete vzdolž hrbtenice vse do repa, kjer vtaknete rep v odprtino za rep. Spodnji del plašča potegnete skozi prednji nogi in nato vsak konec potegnete okoli prsnega koša do vrha hrbta, kjer zapnete klipsno. Trak okoli prsnega koša je prilagodljiv in tako omogoča popolno prileganje. Pri oblikovanju plašča nismo uporabili ježkov, saj se v njih rada nabere dlaka, s tem pa se zmanjša njihov oprijem.

Sorodni izdelki