Koloidno srebo v spreju PANTAYA

Pantaya
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Nano koloidno srebo za nego kože psov in mačk

Nano koloidno srebro (čistost 99,99 %), 25 PPM

Sprej je primeren za ureznine, rane, pordelo in srbečo kožo, vonj povezan z glivicami in pa ugrize klopov ter drugih insektov.

Koloidno srebo ima naravne antibakterijske, protiglivične, protivirusne in protivnetne lastnosti. Zato lajša simptome pri alergijah in preobčutljivosti naših psov in mačk na zunanje dejavnike. Pantaya sprej za pse in mačke z nano koloidnim srebrom je prava izbira za podporo zdravju naših ljubljenčkov.

Koloidno srebro je raztopina drobnih delcev srebra, suspendiranih v tekoči osnovi.

Srebro se zaradi svojih naravnih antibakterijskih, protiglivičnih, protivirusnih in protivnetnih lastnosti, že več kot 100 let uporablja za zdravljenje različnih obolenj.

V preteklih 20ih letih je bilo narejenih veliko znanstvenih raziskav, ki dodatno potrjujejo njegovo učinkovitost. V času, ko se planet sooča s superbakterijami, pa glede na že obstoječe raziskave, nano koloidno srebro ponuja učinkovito naravno rešitev.

Nano srebro ima, v stiku z bakterijami in glivami, negativen vpliv na njihov celični metabolizem in zavira celično rast. Nano srebro zavira celično dihanje, bazalni metabolizem prenosnega sistema elektronov in transport substrata v celični membrani mikrobov. Na ta način nano srebro zavira razmnoževanje in rast tistih bakterij in gliv, ki povzročajo okužbe, neprijeten vonj, srbenje in rane.

Pantaya nano koloidno srebro v spreju za pse in mačke se uporablja za ljubljenčke z alergijskimi težavami in težavami z glivicami, lajša pa tudi težave z razdraženo kožo in zunanjimi ranami. Linija je posvečena dvema čudovitima psičkama, Loli (francoski buldog) in Luni (nemški bokser), ki smo jima pomagali pri hudih alergijah, glivičnih vnetjih, stresnem srbenju in vnetih ušesih.

PRIMERNO ZA: ureznine, rane, pordelo in srbečo kožo, neprijeten vonj, ki je posledica težav z glivicami ter ugrize klopov.

UPORABA: Prizadeto območje enakomerno popršite z nano koloidnim srebrom. Naj bo dobro prepojeno. Pustite, da se samo posuši. Postopek ponavljajte 2-krat dnevno 7 dni, nato še dodatnih 14 dni 1-krat dnevno.

Če težave ne izginejo se posvetujte z veterinarjem.

Za topikalno uporabo.

Najboljše rezultate dosežete v kombinaciji z ostalimi Pantaya produkti z nano koloidnim srebrom.

Primerno za pse in mačke starejše od 12 tednov.

SESTAVINE: ultra čista voda (tip 1), prevodnost < 0,5 μS/cm in najčistejše srebro (čistost minimalno 99,99 %)

SHRANJEVANJE: Izdelek hranite v hladnem in temnem prostoru, proč od električnih naprav kot so hladilnik, televizija in mikrovalovna pečica.

Pakiranje: 100 ml

Sorodni izdelki